Rudolf Jelínek

Elixír z aronie je druhý v řadě elixírů. Má rubínově červenou až temně fialovou barvu a díky použití původní suroviny a pečlivé přípravě si i po zpracování uchová...

Má výbornou chuť i zdraví prospěšné látky. Vyroben velmi podobně jako bezový sirup,jen místo vody jsou květy bezu macerovány ve velejemném lihu. Je výbornou...

Elixír z rakytníku se vyrábí macerací rakytníkových plodů v lihu. Po dokonalém vylouhování jsou plody rakytníku odfiltrovány, a zůstává tak charakteristická...

Pálenka z té nejlepší odrůdy jablek. Moravská jadernička je odrůdou jablek, která se vzhledemk optimálnímu poměru cukru a kyselin zaručujících prokvašení nejlépe...

Spousta chuti skvělého lesního ovoce.Pálenka z borůvek se připravuje destilací borůvkového macerátu.

Stačí jedno ochutnání, abyste na tento specifický aromatický destilát nezapomněli a vždy se k němu rádi vraceli. Černý rybíz vás pohltí výraznou vůní a natrpklou kořenitou...

Jeřabinka plná chuti. Ovocný destilát známý spíše pod názvem jeřabinka, zvláště oblíbený v Rakousku. Vyrábí se destilací macerátu z vyzrálých sladkých červených jeřabin.

Šťavnatá chuť jahod v pálence. Vyrábí se destilací macerátu z čerstvých jahod odrůdy Senga Sengana, která je považována za královnu jahod. Ve vůni cítíme jahodový kompot...

Kdoulovice představuje dnes spíše ojedinělý destilát vyráběný z plstnatých žlutých malvic kdouloně podlouhlé, tvarem podobné jablku či hrušce.

Pálenka z malin vás upoutá svou výraznou ovocnou chutí a aroma, které nerozeznáte od vůně čerstvě natrhaných malin.

Pálenka ze zdravých a vyzrálých plodů divoce rostoucích odrůd mirabelek. Při její výrobě používáme kontinuální destilaci, která je zárukou zachování co nejpřirozenějšího...

Pravá chuť lesních plodů v ovocné pálence vyrobené destilací macerátu z čerstvých šťavnatých ostružin. Její vůně je intenzivní ostružinová a chuť lehce svíravá a příjemně...
Stránka 1 z 6 - 62 položek celkem