Rudolf Jelínek
Elixír z aronie je druhý v řadě elixírů. Má rubínově červenou až temně fialovou barvu a díky použití původní suroviny a pečlivé přípravě si i po zpracování uchová...
72/225
Má výbornou chuť i zdraví prospěšné látky.
Vyroben velmi podobně jako bezový sirup,jen místo vody jsou květy bezu macerovány ve velejemném lihu.
Je výbornou...
72/226
Elixír z rakytníku se vyrábí macerací rakytníkových plodů v lihu. Po dokonalém vylouhování jsou plody rakytníku odfiltrovány, a zůstává tak charakteristická...
72/227
Pálenka z té nejlepší odrůdy jablek.
Moravská jadernička je odrůdou jablek, která se vzhledemk optimálnímu poměru cukru a kyselin zaručujících prokvašení nejlépe...
72/193
Spousta chuti skvělého lesního ovoce.Pálenka z borůvek se připravuje destilací borůvkového macerátu.
72/187
Stačí jedno ochutnání, abyste na tento specifický aromatický destilát nezapomněli a vždy se k němu rádi vraceli. Černý rybíz vás pohltí výraznou vůní a natrpklou kořenitou...
72/188
Jeřabinka plná chuti. Ovocný destilát známý spíše pod názvem jeřabinka, zvláště oblíbený v Rakousku. Vyrábí se destilací macerátu z vyzrálých sladkých červených jeřabin.
72/189
Šťavnatá chuť jahod v pálence. Vyrábí se destilací macerátu z čerstvých jahod odrůdy Senga Sengana, která je považována za královnu jahod. Ve vůni cítíme jahodový kompot...
72/190
Kdoulovice představuje dnes spíše ojedinělý destilát vyráběný z plstnatých žlutých malvic kdouloně podlouhlé, tvarem podobné jablku či hrušce.
72/191
Pálenka z malin vás upoutá svou výraznou ovocnou chutí a aroma, které nerozeznáte od vůně čerstvě natrhaných malin.
72/195
Pálenka ze zdravých a vyzrálých plodů divoce rostoucích odrůd mirabelek. Při její výrobě používáme kontinuální destilaci, která je zárukou zachování co nejpřirozenějšího...
72/192
Pravá chuť lesních plodů v ovocné pálence vyrobené destilací macerátu z čerstvých šťavnatých ostružin.
Její vůně je intenzivní ostružinová a chuť lehce svíravá a příjemně...
72/194
Stránka 1 z 6 -
66 položek celkem