Vinselekt Michlovský, Strana 2

Stránka 2 z 10 - 119 položek celkem
nove cuvee vzmal arch web
Novinka
186 Kč
72/714
sg ps l49 web
Novinka
199 Kč

Herbální projev kvetoucí kručinky, citronového tymiánu a pupenů černého rybízu doprovází v chuti žluté grapefruity a dozrávající nektarinky s pikantními kyselinami v závěru.

72/748
web rm lva 2
Novinka
205 Kč

Buket transformovaného zahradního a lesního ovoce s dominancí malin a ostružin, doplňují v chuti elegantní třísloviny se šťavnatou pikantností.    ...

72/814
web rs lva web2
Novinka
205 Kč

Decentní vůně citrusových plodů, světlého bobulového ovoce a dozrávajících jádrovin působivě souzní s příjemně asimilovanými kyselinami a elegantní vanilkovou kořenitostí....

72/734
web mp lva 2
Novinka
210 Kč

Ovocitá vůně zralých višní a třešní prolínající se s tóny fialek a pivoní je doprovázena hebkostí sušených plodů a jemným nádechem čokolády.    

72/808
web 400x850px 2567
Novinka
210 Kč

Nižší alkohol a bohaté perlení oxidu uhličitého dodává vínu lehkost a pikantní svěžest.  

72/821
porta moravica bila web
Novinka
215 Kč

Fortifikovaný projev peckového žlutomasého ovoce, přezrálých fíků a nakládaných rozinek doprovází v chuti vyzrálé brandy s punčovými tóny v závěru.  

72/729
har cm ps webjpg
Novinka
225 Kč

Buket transformovaného lesního ovoce doplňují přezrálé černé moruše a fermentované višně. Strukturované odrůdové taniny provází osobitý dotek francouzského dubu.  ...

72/779
charmat bily web
Novinka
225 Kč

Šumivé víno připravené metodou charmat, kdy sekundární kvašení probíhá v nerezových tlakových nádobách.    

72/766
charmat rose web
Novinka
225 Kč

Šumivé víno připravené metodou charmat, kdy sekundární kvašení probíhá v nerezových tlakových nádobách.    

72/767
me har novy web
Novinka
225 Kč

Hrozny pochází z integrované produkce s regulovanou sklizní a jsou zpracovány technologií kontrolované fermentace s následným zráním ve 2-4letých sudech z francouzského dubu....

72/806
har mp ps
Novinka
225 Kč

Hrozny pochází z limitované sklizně a jsou zpracovány technologií kontrolované první a druhé fermentace s následným zráním v 2-4 letých sudech z francouzského dubu.  ...

72/809

Stránka 2 z 10 - 119 položek celkem

Používáme ověření věku Adulto