Vinselekt Michlovský, Strana 8

Buket zavařených ostružin a švestkových povidel doplňující v chuti bohatě strukturované třísloviny s perníkem v čokoládě v závěru.

Hrozny pochází z integrované produkce s regulovanou sklizní a jsou zpracovány technologií kontrolované fermentace v 6000l dubovém sudu.

Sekt je připraven technologií Méthode Traditionnelle, kvašením v láhvi a následným zráním po dobu minimálně 36 měsíců.

Buket přezrálých rynglí a zavařených meruněk je doprovázen kandovanými citrusy s mandarinkovo-grapefruitovou dezertností v závěru.

(RM + SV) Buket macerovaných černých třešní a švestkových povidel doprovází v chuti višňové pralinky s perníkovo-taninovým závěrem.

Hrozny pochází z integrované produkce s regulovanou sklizní a jsou zpracovány technologií kontrolované fermentace s postfermentační macerací a následným zráním v sudech z...

(CS + FR + ME) Bohatý strukturovaný kabernetový buket s ostružinovo-černorybízovými a povidlovými tóny doplňují strukturované taniny s robustním tříslovinovým závěrem. ...

Hrozny pochází z vinice s regulovanou sklizní. Jsou zpracovány technologií kontrolované fermentace s prodlouženým zráním na pevných částech hroznů. Víno...

Překrásný desertní bukét mandlového likéru a rumových čokoládových pralinek je v chuti doplněn přezrálými švestkami a povidlovým koláčem se závanem nastrouhané citronové kůry....

Hrozny pochází z integrované produkce s regulovanou sklizní a jsou zpracovány technologií kontrolované fermentace. Víno kvasilo a dlouhodobě zrálo v 6 000l sudu z francouzského...

Hrozny pochází z vinice s hustým sponem s více jak 10 000 keřů na 1 ha. Fermentace spontánně odkaleného nesířeného moštu probíhala v 6 000 l sudu z francouzského dubu s...
Stránka 8 z 10 - 119 položek celkem