Višňovice vypálená na Valašsku. Sytá a ovocná vůně višní s lehounkým tropickým dotekem. Pikantně kořeněná chuť se přelévá až k lahodné sladkosti hořké čokolády.
Stačí jedno ochutnání, abyste na tento specifický aromatický destilát nezapomněli a vždy se k němu rádi vraceli. Černý rybíz vás pohltí výraznou vůní a natrpklou kořenitou chutí...
Jeřabinka plná chuti. Ovocný destilát známý spíše pod názvem jeřabinka, zvláště oblíbený v Rakousku. Vyrábí se destilací macerátu z vyzrálých sladkých červených jeřabin.
Šťavnatá chuť jahod v pálence. Vyrábí se destilací macerátu z čerstvých jahod odrůdy Senga Sengana, která je považována za královnu jahod. Ve vůni cítíme jahodový kompot anebo...
Pálenka ze zdravých a vyzrálých plodů divoce rostoucích odrůd mirabelek. Při její výrobě používáme kontinuální destilaci, která je zárukou zachování co nejpřirozenějšího aroma a...
Pravá chuť lesních plodů v ovocné pálence vyrobené destilací macerátu z čerstvých šťavnatých ostružin.
Její vůně je intenzivní ostružinová a chuť lehce svíravá a příjemně...
Pálenka z planých trnek je velmi kvalitní destilát z plodů planě rostoucích keřů trnky. Pro zpracování se užívají pouze plody, které byly ponechány na keřích přes první mrazy.
Pálenka z rakytníku má specifickou chuť i vůni, která přechází od lehce hořké až po nasládlou.Vyrábí se destilací rakytníkového macerátu. Pro zpracování se používají pouze ty...