Moravské zemské víno
Nižší alkohol a bohaté perlení oxidu uhličitého dodává vínu lehkost a pikantní svěžest.
Šumivé víno připravené metodou charmat, kdy sekundární kvašení probíhá v nerezových tlakových nádobách.
Šumivé víno připravené metodou charmat z odrůdy Pálava.
Aroma kompotovaných rynglí a kandovaného citrusového ovoce doprovází v chuti svěží kyseliny, jemné dynamické perlení s příjemným autolýzovým závěrem. ...
Šumivé víno připravené metodou charmat z aromatických odrůd Pálava, Lena, Medea a Scheurebe.
Šumivé víno připravené metodou charmat.
Aroma čerstvých limetek a angreštu doprovází v chuti svěží „křupkavé“ kyseliny s dropsovým ovocem a výrazným perlením v závěru.
Šumivé víno připravené z bio hroznů PIWI odrůd Vesna, Savilon a Rinot metodou Charmat. Sekundární kvašení probíhalo v nerezových tlakových nádobách s následným zráním na...
Jakostní šumivé víno, které kvasilo v lahvi tradiční metodou.