Vína, Strana 4
Nejprodávanější

Ovocitá vůně zralých višní a třešní prolínající se s tóny fialek a pivoní je doprovázena hebkostí sušených plodů a jemným nádechem čokolády.

Nižší alkohol a bohaté perlení oxidu uhličitého dodává vínu lehkost a pikantní svěžest.

Fortifikovaný projev peckového žlutomasého ovoce, přezrálých fíků a nakládaných rozinek doprovází v chuti vyzrálé brandy s punčovými tóny v závěru.

Buket transformovaného lesního ovoce doplňují přezrálé černé moruše a fermentované višně. Strukturované odrůdové taniny provází osobitý dotek francouzského dubu. ...

Šumivé víno připravené metodou charmat, kdy sekundární kvašení probíhá v nerezových tlakových nádobách.

Šumivé víno připravené metodou charmat, kdy sekundární kvašení probíhá v nerezových tlakových nádobách.

Hrozny pochází z integrované produkce s regulovanou sklizní a jsou zpracovány technologií kontrolované fermentace s následným zráním ve 2-4letých sudech z francouzského dubu....

Hrozny pochází z limitované sklizně a jsou zpracovány technologií kontrolované první a druhé fermentace s následným zráním v 2-4 letých sudech z francouzského dubu. ...

Fortifikované tmavé lesní a drobné zahradní ovoce je doprovázeno fermentovanými višněmi, zavařenými ostružinami a povidlovým dipem s pralinkami.

Hrozny pochází z integrované produkce s regulovanou sklizní a jsou zpracovány technologií kontrolované fermentace s následným zráním v sudech z francouzského dubu. ...

Hrozny pochází z integrované produkce s regulovanou sklizní a jsou zpracovány technologií kontrolované fermentace.